Image
Knjigovodstvo i računovodstvo
U potrazi ste za pouzdanim partnerom koji će se brinuti o svim vašim knjigovodstvenim poslovima?
Image
Obrtnici i paušalisti

Profesionalno vođenje knjiga ključno je za uspjeh vašeg obrta ili paušalnog obrta. Taj posao prepustite nama dok se fokusirate na vašu osnovnu djelatnost.

Zašto biste trebali izabrati nas?

  1. Iskustvo u radu s obrtima i paušalnim obrtima
  2. Prilagođene usluge: Svaki obrt ili paušalni obrt je jedinstven, stoga pružamo prilagođene usluge koje odgovaraju specifičnim zahtjevima vašeg poslovanja.
  3. Pouzdanost i povjerljivost: Važno nam je da stvorimo dugoročni odnos povjerenja s našim klijentima. Vaše povjerljive informacije i podaci su sigurni s nama. Radimo s najvišim standardima sigurnosti i štitimo vašu privatnost.
  4. Personalizirana podrška: Osim pružanja knjigovodstvenih usluga, rado ćemo vam odgovoriti na sva pitanja i pružiti vam savjete za optimizaciju vašeg poslovanja.

Ne dopustite da knjigovodstvo opterećuje vaše poslovanje. Izaberite nas kao partnera koji će se brinuti o svim knjigovodstvenim poslovima za vaš obrt ili paušalni obrt, dok vi možete biti usredotočeni na ostvarivanje vaših ciljeva.


Početne cijene:

Paušalni obrt – 40,00 EUR (301,38 KN)
Obrti – 120,00 EUR (904,14 KN)


D.o.o. i J.d.o.o.

Neovisno jeste d.o.o. ili j.d.o.o. - s nama ste u sigurnim rukama. Obratite nam se s povjerenjem i dopustite nam da vam pružimo podršku koja će vašem poslovanju donijeti korist i olakšati financijske izazove. Vaš uspjeh je i naš cilj!

Zašto odabrati nas?

  1. Prilagođene usluge: Svaki poslovni subjekt ima jedinstvene potrebe. Stoga klijentu pristupamo individualno i prilagođavamo usluge specifičnim zahtjevima svakog poslovanja. Bilo da vam treba pomoć s vođenjem knjiga, obračunom plaća ili izradom financijskih izvještaja, mi smo ovdje da vam pomognemo.
  2. Pouzdanost i povjerljivost: Vaša poslovna dokumentacija je važna i osjetljiva, stoga pridajemo iznimnu važnost povjerljivosti. Svi vaši podaci bit će sigurno pohranjeni i tretirani s najvećom pažnjom.
  3. Efikasnost i pristupačnost: Naš cilj je pružiti vam visokokvalitetne knjigovodstvene usluge uz brze odgovore i efikasno rješavanje vaših zahtjeva.
    Konkurentne cijene: Svjesni smo da je proračun važan faktor pri odabiru knjigovodstvenog partnera. Zato vam pružamo konkurentne cijene za naše usluge, bez skrivenih troškova.
  4. Konkurentne cijene: Svjesni smo da je proračun važan faktor pri odabiru knjigovodstvenog partnera. Zato vam pružamo konkurentne cijene za naše usluge, bez skrivenih troškova.
Neovisno o veličini vašeg poslovnog subjekta, mi smo tu da vam pružimo profesionalne usluge knjigovodstva koje će vam omogućiti da se usredotočite na razvoj svog poslovanja.

Početna cijena:

Tvrtke koje nisu u sustavu PDV-a 145,00 EUR (1.092,50 kn)
Tvrtke u sustavu PDV-a 190,00 EUR (1.431,55 kn)

Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vam pokažemo zašto smo pravi izbor za vaše knjigovodstvene potrebe. Veselimo se suradnji s vama!