Image
Pisanje poslovnih planova
Naša misija je osnažiti vas da ostvarite svoju ideju i postignete uspjeh u poduzetništvu.
Image
Samozapošljavanje

Jeste li ikada sanjali o pokretanju vlastitog posla, ostvarivanju svoje ideje i postizanju neovisnosti? Mi smo ovdje da vam pomognemo u tom putovanju!

Razumijemo da pisanje poslovnog plana za samozapošljavanje može biti izazovno i da može izgledati kao nepremostiva prepreka na putu prema vašem snu. No, ne brinite, mi smo stručnjaci koji su tu da vam pruže podršku i vodstvo kako biste uspješno ostvarili svoje ciljeve.

Posvetiti će se vašoj ideji i pomoći vam stvoriti sveobuhvatan i uvjerljiv poslovni plan. Bez obzira jeste li već jasno definirali svoju ideju ili tek tražite smjernice, mi ćemo prilagoditi naš pristup kako bi odgovarao vašim potrebama.

Kako bismo vam pružili najkvalitetniju uslugu, naš proces rada obuhvaća sljedeće korake:

  1. Individualni razgovor: Raspitujemo se o vašoj ideji, ciljevima i viziji kako bismo bolje razumjeli vaše potrebe i očekivanja.
  2. Analiza tržišta: Istražujemo tržište u kojem namjeravate djelovati kako bismo stekli dublje uvide i identificirali prilike i izazove.
  3. Izrada poslovnog plana: Na temelju vaših informacija i naše stručnosti, izrađujemo jasan, strukturiran i kompletan poslovni plan koji će privući pažnju potencijalnih ulagača i partnera.
  4. Revizija i prilagodba: Nakon prve verzije poslovnog plana, omogućujemo vam da pregledate i dajete povratne informacije kako bismo zajedno unaprijedili dokument i osigurali da se svaka vaša ideja i cilj na pravilan način predstave.
  5. Finalizacija i podrška: Kad završimo poslovni plan, pružit ćemo vam konačnu verziju u formatu koji odgovara vašim potrebama. Osim toga, nudimo i daljnju podršku i savjete kako biste bili sigurni da imate sve što vam treba za uspješan početak svog poduzetničkog puta.

Ne morate se više brinuti o pisanju poslovnog plana – prepustite to nama i zajedno ćemo ostvariti vaše snove!

Kontaktirajte nas danas i počnimo raditi na vašem poslovnom planu za samozapošljavanje.


Početne cijene:

Cijena izrada poslovnog plana i troškovnika od 350,00 EUR (2.637,08 KN)

Cijena Izvješća o namjenskom utrošku sredstava 70,00 EUR (527,42 KN)

Krediti

Dobivanje poslovnih kredita može biti složen proces, ali ne brinite! Specijalizirani smo za pružanje podrške u procesu dobivanja poslovnih kredita iz raznih izvora, uključujući Hamag-Bicro, HBOR, poslovne banke i druge institucije.

Razumijemo koliko su procedure dobivanja poslovnih kredita zahtjevne. Naš cilj je učiniti ovaj proces što jednostavnijim za vas, pružajući vam jasne smjernice i korisne savjete.

Posvetiti ćemo se razumijevanju vaše poslovne ideje, ciljeva i potreba Na temelju toga, izradit ćemo personalizirani plan koji će vam pomoći u dobivanju poslovnog kredita iz najprikladnijeg izvora.

Uz našu podršku, možete biti sigurni da ćemo vam pružiti stručno znanje, iskustvo i individualizirani pristup koji trebate kako biste ostvarili svoju ideju. Vaše zadovoljstvo i uspjeh su nam na prvom mjestu, stoga smo ovdje da vam pružimo podršku na svakom koraku.

Kontaktirajte nas danas i započnite putovanje prema uspješnom dobivanju poslovnih kredita.


Početne cijene:

Cijena izrade ovisi o kompleksnosti dokumentacije i investicije, a kreću se od 550,00 EUR (4.143,98 KN) – 2.000,00 EUR (15.069,00 KN).